Doe nu mee met het Buurtonderhoudsplan

Ondernemers

In het Garenkokerskwartier wonen en werken meer dan 200 zelfstandig ondernemers die u vast nog niet allemaal kent. Onder hen bevinden zich ongetwijfeld ook potentiële klanten, leuke samenwerkingspartners en net die ene specialist met het antwoord op uw vraag.

Maak daarom werk van uw zakelijke buurtnetwerk! Mis geen ondernemersborrel en presenteer uw bedrijf in het ondernemers overzicht op deze website.
Aandachtsfabriek

Aandachtsfabriek

René van Stekelenborg

De Aandachtsfabriek is een full-service pr-, communicatie- marketing- en media-inzetbureau gespecialiseerd in interne en externe communicatie, off- en online, We zien, luisteren, denken, duiden, doen, trainen en adviseren in uitingen en boodschappen waarmee u uzelf makkelijker profileert en verkoopt. Alle aandacht telt.

0645606644 - info@aandachtsfabriek.nl - www.aandachtsfabriek.nl
Appeltaart Imperium

Appeltaart Imperium

Sociale onderneming

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van 't land, komen van het Appeltaart Imperium. Per week bakken we 100 taarten. De appeltaarten worden gemaakt op bestelling voor horecagelegenheden van Haarlem, Amsterdam tot aan Wijk aan Zee, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en particulieren. Wist u dat:
  • Het Appeltaart Imperium een ambachtelijke bakkerij in het centrum van Haarlem is?
  • We een sociale firma / re-integratie bedrijf zijn voor zo'n 40 cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg? Het is voor onze cliënten een bijzondere leerwerkplek om horeca-ervaring op te doen.
  • Onze slogan Vers | Ambachtelijk | Sociaal is?


023 – 800 00 70 - info@appeltaartimperium.nl - appeltaartimperium.nl/
Bèta Financiële Diensten

Bèta Financiële Diensten

Team Bèta

Wij adviseren vanuit ons gevoel. Zo proberen wij u als starter, doorstromer, zelfstandig ondernemer of gepensioneerde te helpen zoals wij zelf ook graag geholpen zouden willen worden. Heeft u een complexe vraag/zaak? Wij zijn ruim denkend en vinden vaak samen met u de juiste oplossing! bel ons voor een afspraak!

023 - 8 200 300 - info@betafd.nl - www.betafd.nl
Bri-Energy

Bri-Energy

Brigitte Paulissen

BRI-Energy= Business Reflector met Impact. Anders kijken, anders denken en anders doen, dat kenmerkt mijn aanpak. Waarvoor je mij kunt inschakelen? - Bedrijfstransitie vraagstukken - Moderator, presentator - Cultuur wijk- en stadsontwikkeling met onder andere Troeptrimmen

06-46374858 - brigitte@bri-energy.nl - www.beterbusiness.nl
Bureau voor Ruimte, Professional Organizers Service

Bureau voor Ruimte, Professional Organizers Service

Jalada Goddijn-Koopmans

Sinds '99 begeleid ik zelfst. professionals die de nadelige gevolgen ervaren van hun eigen ongeordendheid en dat anders willen. Dit doe ik voornamelijk door digitale begeleiding: Facebook, eZine enz. Ook persoonlijke begeleiding is mogelijk. Kern is: BEWUSTwording, mindfulness en liefdevoller omgaan met jezelf en jouw situatie.

023-5517711 - contact@bureauvoorruimte.nl - www.bureauvoorruimte.nl
Cramer Accountants en Belastingadviseurs BV

Cramer Accountants en Belastingadviseurs BV

Roelof ten Broeke

Cramer Accountants heeft al 45 jaar ervaring met het MKB. Wij focussen op regionale klanten, zitten dicht op de markt en weten wat er speelt in onze regio. Cramer is een kleine, zeer servicegerichte organisatie. Dat onderscheidt ons! O.a. Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Startersadvies, BV's. U vraagt, wij het antwoord.

0235316255 - tenbroeke@crameraccountants.nl - www.crameraccountants.nl
De Blauwe Papierwinkel

De Blauwe Papierwinkel

André Limpens

Al meer dan tien jaar gespecialiseerd in administratie en aangiftes voor ZZP -ers. Voor wie meer zelf wil doen, heb ik een goede Excel sheet om de boekhouding en de btw aangifte zelf te doen. Ook achterstallige schoendozen zijn tegen meerprijs verwerkbaar.

0653292455 - andre@deblauwepapierwinkel.nl - www.deblauwepapierwinkel.nl
De Leerplaats

De Leerplaats

Lotte Frik

Al meer dan 10 jaar begeleid ik kinderen uit het VO en BO (gr7/8) en zet ik mij met veel plezier in om hun schooltijd soepel te laten verlopen. En nu op een prachtplek in 't Garenkokerskwartier! De leerplaats geeft grip op je schoolwerk, vertrouwen in je eigen kunnen en leerstrategieën waar je de rest van je leven wat aan hebt!

0641655765 - lotte@deleerplaats.nl - www.deleerplaats.nl
G&O Makelaars

G&O Makelaars

Michel Oord

Een woning kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Op het moment dat je serieuze stappen wilt ondernemen als je eenmaal het droomhuis heeft gevonden, kom je erachter dat er veel meer bij komt kijken dan verwacht. Gezien de gespannen huizenmarkt van dit moment is het verstandig om een NVM aankoopmakelaar mee te nemen. Laat je bijstaan door een professionele onderhandelaar en laat je adviseren over bouwkundige en juridische valkuilen. Kies voor de zekerheid van een G&O aankoopmakelaar die je duizenden euro's bespaart!

023-5400560 - haarlem@G-Omakelaars.nl - www.G-Omakelaars.nl
Glas Werkt

Glas Werkt

Jan Glas

Glas Werkt, steeds voor een andere werkgever. Tijdens dat korte dienstverband van een maand vertel ik - op mijn weblog en via social media - over mijn ervaringen en de mensen die ik ontmoet. Ieder dienstverband sluit ik af met een verslag in de vorm van een magazine en een vertrouwelijk advies.

0627072925 - jan@glaswerkt.nl - www.glaswerkt.nl
Hart & Ziel Uitvaarten

Hart & Ziel Uitvaarten

Elise Alders

Iedereen leeft zijn eigen leven, maakt zijn eigen keuzes, heeft zijn eigen dromen. Het afscheidsritueel is onderdeel van de herinnering aan het leven. Samen met u zorgt hart & ziel voor een uitvaart waar we terugkijken op het leven van de overledene. Met veel aandacht voor herinneren & herdenken.

023-8200920 - elise@hartenzieluitvaarten.nl - www.hartenzieluitvaarten.nl
Hartopener

Hartopener

Saskia Broersma Jenezon

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij door het vergroten van bewustzijn en welzijn. Enerzijds door mij als accountmanager in te zetten voor duurzame bedrijven en goede doelen, anderzijds door het geven van yogalessen, zowel op het werk als in yoga studio's.

0645238898 - saskia@hartopener.nl - www.hartopener.nl
Honderdenéén Grafisch Ontwerp

Honderdenéén Grafisch Ontwerp

Eugénie van den Haak

Honderdenéén ontwikkelt logo's en huisstijlen en geeft vorm aan brochures, websites en magazines. Wij vertalen uw identiteit en stijl naar een realistisch, aantrekkelijk en fris beeld. Vorm, inhoud en functie vallen daarbij altijd samen. Met oog voor detail en een persoonlijke aanpak maken wij van elke opdracht iets bijzonders.

023 202 23 52 - info@honderdeneen.nl - www.beholdagency.nl
Huiswerk vastgoedstyling

Huiswerk vastgoedstyling

Mirella Appelman

Als gecertificeerd verkoopstylist en woningfotograaf help ik jou om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop. Het doel hiervan is om een zo groot mogelijke doelgroep geïnteresseerden aan te spreken en de verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs. Daarnaast verzorg ik interieuradvies en meubelverhuur.

06 24 380 982 - info@huiswerkvastgoedstyling.nl - www.huiswerkvastgoedstyling.nl
IkVerbeeldJe

IkVerbeeldJe

Oscar van der Linden

Oscar van der Linden is kunstenaar en grafisch ontwerper. Als mensen mens maakt hij kunstobjecten voor speciale gelegenheden zoals een trouwdag, een bijzonder jubileum, pensionering, vriendschap, de geboorte van een kind of het herdenken van een dierbare. Maak een vrijblijvende afspraak/een kop koffie... ook www.ikverbeeldje.nl

0619226133 - info@ikverbeeldje.nl - www.aandenken-herdenken.nl
JHS TEKSTEN [de essentie verwoord]

JHS TEKSTEN [de essentie verwoord]

Janine Scheper

Ervaren freelance tekstschrijver, webredacteur en maker van SEO content. Bel Janine voor pakkende teksten met relevante inhoud. Zoekmachine geoptimaliseerde webcontent is mijn specialiteit! Of huur mijn expertise freelance in voor periodieke communicatie ondersteuning, advies en meer...

023-5518553 - janine@jhsteksten.nl - www.jhsteksten.nl
Kennemerpoort ERA Makelaardij

Kennemerpoort ERA Makelaardij

Robin Reimert

Wij zijn al sinds 1994 actief vanuit het voormalige "kolenhok" aan het spoor in het Garenkokerskwartier. Aanvankelijk als Huismakelaar Topar maar in 2008 samen gegaan met Kennemerpoort ERA Makelaardij zoals we nu ook heten. We kennen de buurt dan ook erg goed en hebben er inmiddels bemiddeld in tientallen aan- en verkopen.

023 542 43 42 - info@kennemerpoort.nl - www.kennemerpoort.nl
Kluswijs

Kluswijs

Ab Abdellaoui en Michel Marinus

Bij ons vind je een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen. We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag ons dan gerust om advies. Met de kennis die wij aan boord hebben kunnen we je ongetwijfeld vakkundig helpen. Mocht je er echt niet uit komen, dan hebben we altijd nog een kundige montagedienst achter de hand.

023-5326673 - info@kluswijshaarlem.nl - www.kluswijs.nl
La Plume Media

La Plume Media

Veerle Focke

La Plume Media is een full service communicatiebureau, gespecialiseerd in interne communicatie, verandercommunicatie, crisiscommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en marketingcommunicatie. Finalist Haarlemse OndernemersPrijs 2020

0643205213 - veerle@laplumemedia.nl - www.laplumemedia.nl
lot2move

lot2move

Lotte Hekelaar

Als personal trainer kan ik u stap voor stap begeleiden om uw doel te bereiken binnen een bepaalde tijd en zal aangepast worden aan uw leeftijd en wat uw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook zal ik u op een leuke en positieve manier motiveren en gemotiveerd houden en heeft u altijd een stok achter de deur met lot2move

06 3007 9494 - lot2move@gmail.com - www.lot2move.nl
Manchego Media

Manchego Media

René van Stekelenborg

Manchego Media biedt u alles voor uw aandacht van de media. Met public relations (PR), communicatie en marketing. Via strategisch plan, media-inzetplan tot en met medialijsten en in te zetten en/of te ontwikkelen middelen.

0645606644 - info@manchegomedia.nl - www.manchegomedia.nl
Pascale van Apeldoorn

Pascale van Apeldoorn

Pascale van Apeldoorn

Professioneel pianist, componist en zangcoach. Heeft een lespraktijk sinds 1991 aan de Garenkokerskade. De pianolessen gaan uit van de akkoordenleer (pop/jazz/musical) wel of niet in combinatie met de stem en van improviseren vanuit de klassieke harmonieleer en de blues. De zangmethodiek gaat uit van de eigenheid van de stem.

06-13227140 - pascalevanapeldoorn@gmail.com - www.pascalevanapeldoorn.nl
rebupART2

rebupART2

Marion van der Vegt

rebupART2, een galerie voor en door pubers in de Sterrebosstraat 61 zw. De 2 staat voor 2 doelgroepen. De kunstenaar en de puber. Iedere zaterdag samen tekenen,schilderen en exposeren! Openingstijden vd galerie om de expositie te zien: vrij. zat. & zon. 12.00-17.00 uur. Dit jaar de 1e rebup Kunstlijn in oktober! www.rebup.nl

0639581272 - info@rebup.nl - www.rebup.nl
René Koster Photography

René Koster Photography

René Koster

Officieel afgestuurd als Fotografische Vormgever maar de meeste mensen noemen me fotograaf. Woon nu 10 jaar op de Brouwerskade maar werk over de hele wereld. Mijn specialisatie is reisfotografie maar portretten maken vind ik ook erg leuk. Opdrachten voor bedrijven doe ik regelmatig en die vinden vooral in Haarlem plaats.

06 50601865 - info@renekosterphotography.nl - www.renekosterphotography.nl
Salon 54 Hair & Beauty Lounge

Salon 54 Hair & Beauty Lounge

Janine Scheers & Mariska Krikke

Salon 54 Hair & Beauty Lounge meer dan alleen een kapsalon! In een huiselijke en ontspannen ambiance bieden wij je een uitgebreid assortiment aan van o.a. haar, make-up, eyebrows, bruidsarrangementen, workshops en kleur- & stylingadvies. Wij werken met de beautyproducten van het merk Sasha Juan, Mr Smith en Redken. Je vindt ons in de Pieter Kiesstraat 54.

023-52025404 - info@salon54.nl - www.salon54.nl
Salon Beauty 4 You

Salon Beauty 4 You

Sylvia Koopman

Schoonheidsspecialiste/pedicure

0620099592 - salon@beauty4youhaarlem.nl - www.beauty4youhaarlem.nl
Sproud

Sproud

Sanneke Prins

Sproud is een ontwerp-, communicatie- en illustratieburo met een no-nonsense mentaliteit. Met creativiteit, ervaring, hoofd en hart geven we vorm en inhoud aan alle mogelijke ontwerp- en communicatie vraagstukken. www.sproud.nl

0651517576 - sanneke@sproud.nl - www.sproud.nl
Uitvaartverzorging Loes Hofhuis

Uitvaartverzorging Loes Hofhuis

Loes Hofhuis

De dood vormt een wezenlijk onderdeel van het leven.En toch komt een overlijden in de meeste gevallen onverwacht. Naast alle emotionele beslommeringen zijn er plotseling veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Uitvaartverzorging Loes Hofhuis wil u hierbij helpen en ondersteunen.

0655797585 - info@loeshofhuis.nl - www.loeshofhuis.nl
Utako Arakawa - sopraan

Utako Arakawa - sopraan

Utako Tieleman-Arakawa

Japanse sopraan met een breed repertoir van opera, klassieke liederen tot Japanse volksmuziek en anime.

023-5310330 - utakoarakawa@gmail.com - www.utakoarakawa.com
Wilson's Paradise

Wilson's Paradise

Kiki Stegweg

Door de behoefte aan en het ontbreken van zachte kleurrijke kinderkleding zonder labels en harde naden is Wilson's Paradise ontstaan. Een merk gecreëerd voor kleine liefhebbers van kleur, zachte natuurlijke materialen en onze planeet. De collectie bestaat uit ondergoed en sokken, gemaakt van materialen die fijn op de huid voelen

06-52613174 - kiki@wilsonsparadise.com - www.wilsonsparadise.com
Wim Beerens

Wim Beerens

Wim Beerens

Wim maakt beelden in diverse soorten steen. Zijn opzet is om beelden te vervaardigen die hanteerbaar en ook betaalbaar zijn. Hij werkt niet in opdracht daar de steen en zijn inspiratie uiteindelijk uitmaken hoe het beeld eruit komt te zien. Hij woont en werkt aan de Kinderhuissingel. Interesse ? Kom eens langs.

06-25273914 - wim@oy.nl - www.wimbeerens.nl
Zijlweg 5 Echografie, fysiotherapie & fysiotraining

Zijlweg 5 Echografie, fysiotherapie & fysiotraining

Martijn van Kalken, Mirjam van Paassen, Klaas-Jan Kooiker, Marja Neelen, Rob Beekmans

Wilt u weten wat de oorzaak is van uw pijnlijke knie of schouder? of van uw stijve rug? En wat u moet doen om van de klachten af te komen? Wij komen snel tot een duidelijke diagnose middels een uitgebreid lichamelijk en echografisch onderzoek en geven daarbij de best passende behandeling. U kunt bij Zijlweg5 terecht voor fysiotherapie, fysiotraining en echografie. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor informatie over al onze specialisaties.

023 - 532 34 80 - info@zijlweg5.nl - www.zijlweg5.nl