• Banner
24-05-2017, 13:48
De Flits verschijnt twee keer per jaar, zie voor de laatste edities onderaan de pagina Onze wijk. Ondertussen zitten we bij de redactie niet stil. Net als bij onze wijkkrant is er op de website www.garenkokerskwartier.nl en op onze Facebook-pagina 100% aandacht voor onze wijk, onze bewoners en wetenswaardige verhalen over het Garenkokerskwartier.

We doelen met deze middelen op een grote onderlinge betrokkenheid en sociale cohesie. We delen samen het idee van een gezamenlijk sociaal vangnet voor een veilige, leefbare en schone wijk. Met De Flits, de website en onze Facebook-pagina houden we elkaar op de hoogte van leuke nieuwtjes, historische feitjes en info over (nieuwe) bewoners.

Daar kunnen we uw hulp zeker bij gebruiken. Wie weet schuilt er een goede redacteur of fotograaf in u en vindt u het leuk om een 'ander geluid' te laten horen/zien dat wat u betreft ook thuishoort in het Garenkokerskwartier. Misschien bent u als verhalenverteller of historicus ingelezen in verhalen waarvan u vindt dat die meer bekend zouden moeten zijn. Wij roepen u op om via de site en onze sociale media de wijk te voorzien van mooie, opvallende content die de Garenkoker typeert. Of wellicht wilt u adverteren en de wijkbewoners direct aanspreken. Alles is mogelijk, alles is welkom! We horen en zien het graag van u.

Reageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.