• Banner
banner word lid
Uitnodiging van de Oud Katholieke Kerk
20-10-2020, 16:26 • 1 reactie

Aan alle buurtbewoners van het Garenkokerskwartier.

De afgelopen maanden heeft de kerk in de steigers gestaan. Deze klus loopt op zijn eind in november, waarna we flink aan het schoonmaken gaan. Daarna is de kerk weer tip top in orde en nodigen we de buurtbewoners van ons Garenkokerskwartier graag uit voor een kop koffie en een korte bezinningsbijeenkomst

Deze Coronatijd heeft veel impact op onze persoonlijke en zakelijke levens. Dat vraagt veel veerkracht en creativiteit, maar ook heb je slopende dagen erbij, misschien ook wanhoop. We willen tijdens de bijeenkomst de ruimte geven om onderwerpen, of gedachten die bewoners hebben, met elkaar te delen. Door op deze spirituele-/ geloofsverbinding met elkaar te beleven willen we elkaar sterken en de veerkracht voeden!

Op zondag 13 december om 11.30 staat de koffie klaar. Na de koffie begeven we ons naar de kerk om stil te staan bij de intenties van bewoners. Ook zullen we kort de kern van Oud Katholiek duiden.

Als kerk houden we ons aan de Coronamaatregelen die er dan gelden. Nu is de beperkte Lock down en is er in de kerk niets mogelijk behalve een dient van max 30 personen op 1,5 afstand in de kerk,  zang met de groep, tijdens lopen zijn de mondkapjes verplicht, je hebt geen Corona klachten en desinfecteren we de handen. Geen koffie na afloop en geen verhuur of gebruik door anderen.

We hopen van harte dat het rond 13-12-2020 weer mag zijn zoals voor de beperkte Lock down! Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via onderstaand formulier. Ook kun je aangeven als je een intentie hebt (je wilt stil staan bij een zieke, overledene, iets op werk, thuis, familie etc.) Je ontvangt de vrijdag voor de 13de december bericht of het definitief wel op niet door kan gaan. Wij hopen van wel!

Met vriendelijke groet,

Namens de Oud Katholieke Kerk Haarlem

Pastoor Robert Frede

Lector Brigitte Paulissen

 


Niek van Noppen • 27-10-2020, 22:33
Hierbij meld ik me aan - voor zover de corona-maatregelen dat dan toelaten - voor de bijeenkomst op 13 dec. 2020 in de Oud Katholieke kerk.

Reageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.