• Banner
banner word lid
Schildersactie via Buurtonderhoudsplan
10-06-2020, 12:33

Omdat wij als bewoner lid zijn van de Buurtcoöperatie én deelnemen aan het Buurtonderhoudsplan, kregen wij vorig jaar een (automatisch) melding dat het houtwerk van de voorgevel toe was aan een schilderbeurt. Via het Buurtonderhoudsplan ontvingen we enkele namen van schildersbedrijven, waar we een offerte konden opvragen. We kozen voor Jef v. Doorn,

 


een in onze wijk gevestigde schilder. Jef doet veel schilderwerk in het Garenkokerskwartier en combineert klussen in naastgelegen straten, waardoor het plaatsen en huren van steigers efficiënter en voordeliger is. De kosten voor het huren en plaatsen van de steiger was de korting/actie.

Jef heeft ons balkon en het houtwerk daaromheen afgelopen mei geschilderd. Hij heeft prachtig werk geleverd; na het voorbereidende werk werd het houtwerk glanzend afgelakt, net als de begane grond in de klassieke tinten schelpenwit en oud-hollandsgroen. Resultaat na een week: tevreden bewoners en een tevreden schilder. Ga maar 's kijken in de Pieter Kiesstraat: het enige huis met een balkon.

Reageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.