• Banner
Vraag nu een gratis energielabel aan
Rondslingerende kerstbomen
10-01-2018, 10:29
Zoals veel buurtgenoten al hebben opgemerkt slingeren er nog aardig wat kerstbomen rond in het Garenkokerskwartier. Door de harde wind afgelopen week waaien ze dan ook de straat op en dat maakt de buurt niet mooier!
Maar waar moeten de kerstbomen dan naartoe? Voor het Garenkokerskwartier is de dichtsbijzijnde inzamelpunt de Sterrebosstraat. Vandaag, 10 januari, is de tweede en daarmee de laatste dag van de kerstbomenactie. Tussen 12.30 en 16.00 uur kunnen kinderen tot en met 15 jaar op diverse locaties in Haarlem oude kerstbomen brengen. De ingezamelde bomen worden versnipperd en verwerkt tot compost. Ze kunnen hier leuke prijzen mee winnen!

Per ingeleverde boom krijgen de kinderen € 0,40 en een lootje waarmee ze kans maken op de hoofdprijs van € 500,-. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen. Op alle locaties wordt op woensdag 10 januari 2018 om 16.30 uur bovendien één cadeaubon van € 10,- per 100 ingeleverde bomen uitgereikt.

Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook oude kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie.

Meer weten?
https://www.spaarnelanden.nl/inwoners/kerstbomenactieReageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.