• Banner
Banner training energiecoach
Isolatieactie van 01 december 2020 t/m 31 maart
25-11-2020, 17:07

De  gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort zijn ism Duurzaam Bouwloket een actie voor woningisolatie gestart. Inwoners kunnen tegen een scherpe prijs spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie laten aanbrengen. U ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. 
Het gaat dan om spouw, dak, gevel, vloer of glas isolatie.

Waarom deze isolatieactie?

Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde, want woningisolatie heeft alleen maar voordelen:

• minder kou en tocht, dus meer comfort in huis; 
• lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot;
• u bereidt uw huis voor op een aardgasvrije toekomst.

Hoe werkt het?

Er wordt samengewerkt met geselecteerde isolatiebedrijven die een scherp geprijsd aanbod op maat maken. Zij komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte.

1. De actie loopt van 01 dec. 2020 - 31 maart 2021. Inschrijven via: https://www.duurzaambouwloket.nl/inkoopactie-woningisolatie 
2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op voor een woninginspectie. Hierna ontvangt u een offerte op maat.
3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit            nergens aan vast.                   

 

Reageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.