• Banner
Gezamenlijke onderhoudsactie Duurzaam Garenkokerskwartier
14-06-2017, 11:50 • 4 reacties

Ook dit jaar organiseert de buurtcooperatie Duurzaam Garenkokerskwartier een gezamenlijke onderhoudsactie voor schilderwerk in combinatie met dubbel glas en de aanpak van vochtproblemen. We doen dit samen met de Huizenaanpak (www.huizenaanpak.nl) en Klus op Maat. Voor onze wijk is een speciale pagina gemaakt op de website van Klus op Maat waar u zich kunt aanmelden als u interesse heeft in deze actie. Zie www.klusopmaat.nl/garenkokerskwartier

Op donderdag 22 juni was hierover een informatiemarkt in het Seinwezen. Deze was opgezet om buurtbewoners uit het Garenkokerskwartier te informeren en te werven voor de pioniersgroep voor de duurzame Huizenaanpak.

De avond begon met een inleiding over het project Huizenaanpak. Vervolgens werden er presentaties gegevens door de professionals over de diverse mogelijkheden op het gebied van huis isolatie en energiebesparing. Alle onderdelen vallen onder het nieuwe onderhoudsplan waaraan u als pionier kan meedoen. Samen met mede pioniers kunt u actief meewerken aan de ontwikkeling van een collectief onderhoudsplan voor de buurt.

Mocht u alsnog geinteresseerd zijn om mee te doen als pionier dan kunt u zich aanmelden op de website van de Huizenaanpak (https://huizenaanpak.nl/duurzaam-buurtonderhoudsplan/). U wordt dan benaderd voor een afspraak voor een gratis huizencheck en onderhoudsplan.


Anneke de Jong • 16-06-2017, 11:12
Ik kan helaas donderdag 22 juni niet, maar wil wel graag meedoen met het nieuwe onderhoudsplan.
Mijn adres is Roosveldstraat 22.
Zouden jullie mij een inschrijflijst( voor geïnteresseerde) willen sturen ?

Hartelijke groet, Anneke
Andries Tieleman • 20-06-2017, 10:38
Hallo Anneke, prima zullen we doen! Groeten, Andries
Andries Tieleman • 26-06-2017, 12:05
Hallo Anneke,

Je kunt je aanmelden voor de gezamenlijke schilderactie op www.klusopmaat.nl Mocht je willen meedoen als pionier voor het buurtonderhoudsplan stuur dan een mail naar info@duurzaamgarenkokerskwartier.nl.

Groeten, Andries
Anneke de Jong • 30-06-2017, 12:28

Hallo Andries,

Hartelijk dank voor de informatie. Ik heb mee aangemeld voor de gezamenlijke schildersactie (klus op maat).

Groet, Anneke

Reageer op dit artikel

*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.

 

Onthoud mijn gegevens

Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

 

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.