• Banner
Kom naar de Taxatie- en restauratieadvies-avond!
13-11-2017, 10:08
Lionsclub Haarlem-Spaarne organiseert een taxatie- en meubelrestauratieadvies-avond. Uw objecten (bijv. keramiek, sieraden, glas, servies, schilderijen, meubels) worden getaxeerd door de gecertificeerde taxateurs Aad Aanhane en Patricia Jansma en meubelrestauratieadvies wordt gegeven door Janneke Booijink en Barbara Visser.
Lees verder
Tijd voor actie, Haarlem slibt dicht!
08-11-2017, 14:57
De gemeente gaat zo snel mogelijk kijken of de bewegingswijzering naar parkeergarages in Haarlem kan worden verbeterd en of de garages slimmer kunnen worden gebruikt, naar het 'Maastrichtse model'.

Lees verder
Organiseer een Sint Maarten avond samen met ons!
27-10-2017, 09:57
Wilt u samen met ons én uw buurt een Sint Maarten feest organiseren?

Zoals elk jaar mogen kinderen met ouders op 11 november bij ons langs komen voor een snoepje met warme chocolademelk, marshmallows bij het kampvuur en gezelligheid. Daar is dit keer weer ruimte voor!
Wij zoeken dan ook buurtleden die zich betrokken voelen met het Garenkokerskwartier en zin hebben om deze avond samen met ons in te vullen. Denk aan muziek, spelletjes, een win actie voor kinderen (of ouders!) of andere creatieve ideeën.

Borrelt er een idee op? En voelt u wel wat voor een knusse avond vol snoep, gezelligheid en muziek? Mail dan naar: info@duurzaamgarenkokerskwartier.nl. 
Tot dan!

Lees verder
Bijeenkomst Platform Haarlem Zuid-West in het Seinwezen
13-10-2017, 14:00
Het is bijna zover, op woensdag 18 oktober gaat het derde grote Platform Zuid-West bijeenkomst van start. Ditmaal heeft Platform Zuid-West haarlem als centraal thema:

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat meer mensen enthousiast worden om bij te dragen om onze wijken nóg mooier te maken? En hoe kunnen we initiatieven bundelen om zo meer slagkracht te krijgen?

Lees verder
Tweede ronde om je in te schrijven voor de Energy Battle gaat van start!
13-10-2017, 10:01

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, is er een landelijke energiebesparingswedstrijd van start gegaan. De deelnemers gaan thuis zoveel mogelijk energie besparen met behulp van een energiemeter. Vier weken lang gaan zij aan de slag om met eenvoudige acties het elektriciteits- en gasverbruik te verminderen.

 
 
Lees verder