• Banner
banner word lid
Isolatieactie van 01 december 2020 t/m 28 februari 2021
25-11-2020, 17:07

De  gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort zijn ism Duurzaam Bouwloket een actie voor woningisolatie gestart. Inwoners kunnen tegen een scherpe prijs spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie laten aanbrengen. U ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. 
Het gaat dan om spouw, dak, gevel, vloer of glas isolatie.

Lees verder
De sinterklaasperiode gezellig thuis in coronatijd!
18-11-2020, 14:40
Sinterklaas zal dit jaar voor velen misschien in iets andere vorm gevierd gaan worden, maar als het aan Kidsproof ligt zeker niet minder ongezellig.
Klik hier voor super ideeen voor een fijne 5 december avond!
Lees verder
Ondernemer uit de wijk
03-11-2020, 14:59

Dag, mijn naam is Lies van der Vlugt, ik woon in het Garenkokerskwartier en ben stoffeerster.
Na jarenlang op een architectenbureau te hebben gewerkt was voor mij de tijd aangebroken om iets anders te gaan doen. Ik wilde iets met mijn handen maken en niet alleen achter de computer tekenen. Doordat ik mijn diploma tot meubelstoffeerder aan de vakopleiding behaalde en 

Lees verder
Het bestuur Buurtcooperatie Duurzaam Garenkokerskwartier is op zoek naar nieuwe leden.
21-10-2020, 13:33

Het team bestaat uit:  voorzitter Linda Troost,  Andries Tieleman (secretaris), Maarten Mosselman (penningmeester), Niek van Noppen en Danielle Overmars.

We zijn op zoek naar : een echte 'Garenkoker', die zich betrokken voelt en wil helpen onze wijk nóg mooier, socialer, duurzamer en leefbaarder te maken? 1 x per maand komt het bestuur bij elkaar  voor overleg.

 

Lees verder
Uitnodiging van de Oud Katholieke Kerk
20-10-2020, 16:26 • 1 reactie

Aan alle buurtbewoners van het Garenkokerskwartier.

De afgelopen maanden heeft de kerk in de steigers gestaan. Deze klus loopt op zijn eind in november, waarna we flink aan het schoonmaken gaan. Daarna is de kerk weer tip top in orde en nodigen we de buurtbewoners van ons Garenkokerskwartier graag uit voor een kop koffie en een korte bezinningsbijeenkomst

Lees verder