• Banner
banner word lid
Garenkokerscafe
25-03-2020, 16:55

De maandelijkse -buurt- zondagmiddagborrel in het Seinwezen is in verband met het Corona-virus op zondag 5 april en zondag 3 mei geannuleerd.
Zodra er een nieuwe datum bekend is brengen we jullie uiteraard weer op de hoogte

Wij wensen jullie veel sterkte en gezondheid toe in deze tijden en zorg goed voor elkaar!

Lees verder
Toegankelijke stad?
25-03-2020, 00:00
Veel mensen staan er niet bij stil, maar een onhandig geparkeerde fiets of een overhangende struik kan het lastig maken voor mensen met een beperking of bijvoorbeeld een kinderwagen om erlangs te kunnen. Om daar aandacht voor te vragen is de deurhanger bedacht. 
Die kunt u ophangen aan bijvoorbeeld een fiets of struik die in de weg staat. 

Een vriendelijk bedoelde actie, mede-Haarlemmers bewust te maken van het belang van een toegankelijke stoep.
Wilt u ook meehelpen de stoep toegankelijker te maken? Haal dan bij u in de buurt een stapeltje deurhangers op en help mee!
Voor meer informatie en het adres in het Garenkokerskwartier waar u de deurhanger kunt ophalen, zie: https://ambassadeurstoegankelijkestad.nl/


Lees verder
Wijkschouw Garenkokerskwartier afgelast!
21-03-2020, 11:53
Toen de Wijkschouw Garenkokerskwartier van 31 januari niet kon doorgaan, hebben we samen met de Gemeente Haarlem een nieuwe datum gepland: maandag 23 maart vanaf 16.00 uur. Die datum staat ook in de Flits die binnenkort verschijnt, maar vanwege de maatregelen rond het corona-virus is de Wijkschouw van 23 maart afgelast. Zodra er een nieuwe datum bekend is hoort u dat van ons.
Lees verder
Lid worden van de Coöperatie
05-02-2020, 11:35
Wat zouden we graag deze kleurrijke vrolijke bloembakken ook komende lente en zomer weer op de Garenkokerskade zien bloeien! Maar de gemeente subsidies reiken niet volledig dat dit gefinancierd kan worden. Bent u nog geen lid van de buurtcooperatie en ondersteunt u ook dit soort mooie initiatieven voor het Garenkokerskwartier. Wordt dan lid voor € 15 per jaar per huishouden.

Dit kunt u doen via deze link : www.garenkokerskwartier.nl/buurtcooperatie#lid-worden


Lees verder
Buurtonderhoudsplan Garenkokerskwartier
08-01-2020, 12:26
Kent u het blad Energie Samen Magazine, een magazine bomvol nieuws en weetjes over de energietransitie? In de afgelopen editie staat er een interview met Andries Tieleman, bestuurslid van de buurtcooperatie en betrokken bij het Buurtonderhoudsplan van het Garenkokerskwartier. Lees hier het artikel.

Lees verder