• Banner
Burenhulp in Garenkokerskwartier gezocht!
18-01-2018, 20:18
Burenhulp Haarlem is een uniek netwerk van voor Burenhulp dat in meer dan tien wijken in Haarlem actief is. De bedoeling is om de ouderwetse Burenhulp weer nieuw leven in te blazen.
Lees verder
Garenkokers van het gas af!
17-01-2018, 13:43
Garenkokers van het gas af? Maar hoe dan? Op maandagavond 15 januari hebben we een bijeenkomst georganiseerd in het Seinwezen over de plannen van de gemeente om in 2040 van het gas af te zijn en het buurtonderhoudsplan van het Garenkokerskwartier.
Lees verder
Rondslingerende kerstbomen
10-01-2018, 10:29
Zoals veel buurtgenoten al hebben opgemerkt slingeren er nog aardig wat kerstbomen rond in het Garenkokerskwartier. Door de harde wind afgelopen week waaien ze dan ook de straat op en dat maakt de buurt niet mooier!
Lees verder
Tweede compliment voor het Garenkokerskwartier!
13-12-2017, 09:46
Deze week mocht het Garenkokerskwartier een tweede compliment ontvangen. Al eerder schreef Spaarnelanden dat het bleek dat, in tegenstelling tot andere Haarlemse wijken, onze buurt een scoort wat betreft zwerfafvalniveau!


Benieuwd naar het tweede compliment? De eerste GFT bakken die goedgekeurd zijn nadat ze zijn aangeleverd bij Sortiva komen uit het Garenkokerskwartier. Tot nu toe was de vervuiling uit onze pilotwijken dermate dat ze tot afkeur geleid hebben. Opnieuw een pluim op onze hoed!

Ga zo door, Garenkokerskwartier!
Lees verder
Buurtonderhoudsplan van start!
12-12-2017, 13:14
In 2017 is er door een projectteam van de buurtcooperatie Duurzaam Garenkokerskwartier samen met de stichting Huizenaanpak gewerkt aan het opzetten van een buurtonderhoudsplan. Lees hier meer over en meld je aan op de nieuwspagina van het buurtonderhoudsplan!
Lees verder