• Banner
banner word lid
Het bestuur Buurtcooperatie Duurzaam Garenkokerskwartier is op zoek naar nieuwe leden.
21-10-2020, 13:33

Het team bestaat uit:  voorzitter Linda Troost,  Andries Tieleman (secretaris), Maarten Mosselman (penningmeester), Niek van Noppen en Danielle Overmars.

We zijn op zoek naar : een echte 'Garenkoker', die zich betrokken voelt en wil helpen onze wijk nóg mooier, socialer, duurzamer en leefbaarder te maken? 1 x per maand komt het bestuur bij elkaar  voor overleg.

 

Lees verder
Uitnodiging van de Oud Katholieke Kerk
20-10-2020, 16:26

Aan alle buurtbewoners van het Garenkokerskwartier.

De afgelopen maanden heeft de kerk in de stijgers gestaan. Deze klus loopt op zijn eind in november, waarna we flink aan het schoonmaken gaan. Daarna is de kerk weer tip top in orde en nodigen we de buurtbewoners van ons Garenkokerskwartier graag uit voor een kop koffie en een korte bezinningsbijeenkomst

Lees verder
14-10-2020, 14:19
Open kerk is een initiatief van de Kerk van de Nazarener. We willen een kerk zijn van nu, toegankelijk en levens veranderend! Hoe mooi is het om je eigen, net gerenoveerde gebouw op een prachtlocatie daarvoor te gebruiken. Met Open Kerk zetten we de kerk letterlijk meer open en bieden we diverse activiteiten aan, ook nu in Corona tijd. 
Lees verder
Digitaal sterk
14-09-2020, 12:58

Wilt u meer leren over het gebruik van uw computer of tablet? En nog meer kennis krijgen van het internet of werken met e-mail? Digitaal Sterk is een samenwerking van DOCK Haarlem Effect en de Bibliotheek iov de gemeente.
Kom op een inloop spreekuur. Wel even bellen van te voren (ivm corona). Kijk op www.digitaalsterk.nl voor de spreekuren op 5 plekken in Haarlem
Lees verder
Wijkkrant de Garenkoker
11-09-2020, 20:53


Vorige week is de Garenkoker huis aan huis bezorgt bij alle bewoners van het Garenkokerskwartier! Ook zo genoten van het wijknieuws!
Door voor 15 euro per jaar lid te worden van de Buurtcooperatie Garenkokerskwartier zorg je ervoor dat we dit najaar weer een mooie wijkkrant kunnen uitgeven.
Meld je aan via : https://www.garenkokerskwartier.nl/buurtcooperatie#lid-worden

W
il je de krant nog een keer nalezen, dat kan via 

Lees verder