• Banner
Wijkfeest op zaterdag 1 september!
31-07-2018, 16:02
Er komt weer een wijkfeest! De laatste keer was in 2016. Op de afgelopen ledenvergadering van de buurtcooperatie Duurzaam Garenkokerskwartier is dit besloten. Zet 1 september alvast in je agenda! Het programma volgt later en mocht je zelf ideeën daarvoor hebben stuur dan een mail naar info@duurzaamgarenkokerskwartier.nl.
Lees verder
Invulparty Buurtonderhoudsplan
03-07-2018, 16:09
Op woensdagavond 12 september organiseren we een tweede invulparty voor het buurtonderhoudsplan. We beginnen weer met een presentatie, deze keer over duurzaam verwarmen door Ben Lindeman. Daarna is er tijd voor discussie en vragen over het buurtonderhoudsplan en gaan we aan de slag met het online invullen van de gegevens van de huizen. Het definitieve programma zal hier later bekend gemaakt worden.
Lees verder
Vacature voor een spin in het web
29-05-2018, 15:38
Marit van Esch, onze spin in het web van de buurtcooperatie, gaat ons helaas verlaten per augustus. Ze gaat zich volledig op haar eigen bedrijf richten wat onder meer vlogs maakt.
Lees verder
Ledenvergadering Duurzaam Garenkokerskwartier
22-04-2018, 18:03
Op woensdagavond 20 juni hebben we weer de jaarlijkse ledenvergadering van de buurtcooperatie georganiseerd. Klik op de volgende links om het jaarverslag 2017 en de notulen van de vergadering te downloaden.
Lees verder
Initiatievenplatform HaarlemLink: zet jezelf in de etalage!
17-04-2018, 15:48

Initiatievenplatform HaarlemLink: zet jezelf in de etalage!

Tijdens het Initiatievencafé op dinsdag 6 maart is HaarlemLink gelanceerd. HaarlemLink is het online zusje van het Initiatievencafé: de plek waar Haarlemmers met een initiatief voor de stad hun idee kunnen presenteren en op zoek kunnen gaan naar medestanders en middelen. Alle maatschappelijke initiatieven kunnen een plek krijgen op HaarlemLink, zolang ze maar bijdragen aan een socialer, prettiger en verbonden Haarlem. 

Heb jij een goed idee, klein of groot, voor je straat of voor de hele stad? Dan kun jij je eigen pagina aanmaken op HaarlemLink, www.haarlemlink.nl. Je kan je idee toelichten met tekst, foto's en filmpjes, je kan om hulp of om spullen vragen en je kan de mensen die je idee interessant vinden op de hoogte houden met e-mailupdates. Jij bepaalt zelf wat je kwijt wilt! Vanaf je eigen pagina kun je doorlinken naar je eigen e-mailadres, telefoonnummer, website of social media-adres: precies zoals jij het graag wilt hebben.

Bezoekers van HaarlemLink kunnen zich aanmelden als volger van het platform, van een bepaalde categorie of van een bepaald stadsdeel, of als geïnteresseerde in een bepaald idee. Dat kunnen Haarlemmers zijn die de stad of hun buurt een warm hart toedragen, maar ook mensen met antwoorden op jouw vragen. Via HaarlemLink kan je jouw idee snel onder de aandacht van een groter publiek brengen en in contact komen met tal van stadgenoten, die net als jij voor Haarlem gaan

Lees verder