• Banner
Kerstborrel op zondag 15 december
04-12-2019, 16:06
Een jaarlijks terugkerend buurtevement is Gluhwein en chocomel drinken bij de Kerstboom op de Garenkokerskade (hoogte huisnr.34).
Vanaf 16:30 uur is iedereen welkom.
Lees verder
Stookwijzer
04-12-2019, 15:54


Een open haard of houtkachel zorgt voor warmte en gezelligheid, maar is helaas ook schadelijk voor gezondheid en milieu. Ga je hout stoken, bekijk dan eerst eens de Stookwijzer. Daarin vind je advies of het een geschikte dag is voor een vuurtje.   https://www.stookwijzer.nu/
Op windstille dagen ligt er geregeld een deken van houtrook over de stad en wijk.

Lees verder
Kerst verlichting op de Zijlweg
04-12-2019, 15:43
De Buurt coöperatie en alle ondernemers van het Garenkokerskwartier wensen iedereen een hele fijne feestdagen

Om de donkere dagen in December en Januari op de Zijlweg wat knusser te maken heeft de buurtcooperatie ook dit jaar, samen met de ondernemers, de kerstverlichting georganiseerd van de Zijlsingel tot aan het spoorviaduct.

 

Lees verder
Wijkschouw
21-10-2019, 11:41 • 1 reactie
Buurtcoöperatie Duurzaam Garenkokerskwartier wil dit najaar een Wijkschouw organiseren, om te kijken hoe het zit met het onderhoud van de openbare ruimte, de toegankelijkheid, de inrichting, de veiligheid e.d. in de wijk. Kortom: alles wat in de weg staat om onze wijk mooi, veilig en leefbaar te houden. Samen met de gemeente gaan we daarna stappen ondernemen om dingen te verbeteren.
Lees verder
Ontwikkelvisie Zijlweg
25-09-2019, 14:33
De vraag naar woningen in Haarlem is groot. Er staat voor de komende jaren een grote groei aan ontwikkelingen gepland. Een van de gebieden is de Zijlweg en omgeving waar een 650 woningen in de planning staan. Zie voor meer informatie over dit project: www.haarlem.nl/ontwikkelzone-zijlweg.

Lees verder