Garenkokerscup
12-06-2019, 14:37
Op zondag 7 juli vindt de Garenkokerscup weer plaats! Een jaarlijks terugkerend sportief voetbal evenement voor iedereen van jong tot oud, voor papa's, mama's, broertjes en zusjes.
Al 5 jaar lang een superleuke middag. Meld je aan:

 
Lees verder
Garenkokers van het gas af - vervolgd!
06-06-2019, 13:49
Op dinsdagavond 11 juni heeft de gemeente Haarlem een toelichting gegeven op het nieuwe plan voor de energietransitie van de stad en wat dat betekent voor onze wijk. Verder hebben we een update geven van het buurtonderhoudsplan, de aanpak van de buurtcooperatie om het Garenkokerskwartier zoveel mogelijk duurzaam te maken. Kijk onder het buurtonderhoudsplan voor meer i
Lees verder
Garenkokerskade Bloeit!
22-05-2019, 16:29
Op woensdag 22 mei zijn er bloembakken geplaatst op de 3 bruggen in het Garenkokerskwartier! De Kinderhuis -, de Delft - en de Garenkokersbrug zullen tot medio oktober 2019 voorzien zijn van kleur en geur!
Lees verder
Meeuwenoverlast
15-05-2019, 14:44
Vanuit de gemeente zijn er subsidieregels om meeuwenoverlast tegen te gaan. In de bijlage staat dit verder uitgewerkt met een aantal praktische tips.
Lees verder
Update buurtonderhoudsplan
29-04-2019, 16:44
We hebben in mei en juni weer meerdere acties op stapel staan voor het buurtonderhoudsplan. Zie de pagina over het buurtonderhoudsplan en de agenda voor de details.
Lees verder
 • Buurtcoöperatie

  De coöperatie is een bijzondere vereniging. En net als bij een "gewone" vereniging heeft een coöperatie leden en een bestuur. Begin vorige eeuw was de coöperatie populair bij boeren en ondernemers. Zij zagen toen ...

  Lees verder
 • Buren voor elkaar

  Op de website informeert de buurtcoöperatie wat buren nog meer voor elkaar kunnen betekenen. De inspiratie voor de Buren voor Elkaar pagina komt van de website van de Gemeente Haarlem: Samen voor Elkaar.

  ,,In ...
  Lees verder
 • Ondernemers

  In het Garenkokerskwartier wonen en werken meer dan 300 zelfstandig ondernemers die u vast nog niet allemaal kent. Onder hen bevinden zich ongetwijfeld ook potentiële klanten, leuke samenwerkingspartners en net die ...
  Lees verder