Uw Banner Hier?
Kom nu in actie
24-03-2017, 13:37
Er is een mogelijkheid voor buurtbewoners om via www.buuv.nu een oproep te doen voor hulp bij het schoonmaken en schoonhouden van het dak tegen het overlast van meeuwen.  Op www.haarlem.nl staat meer informatie over de subsidie, tips en slimme buurtinitiatieven zoals de vlaggetjesactie uit de Kleverparkbuurt.
Lees verder
De lente is begonnen
24-03-2017, 13:16
De knotwilg bepaald al heel lang het beeld van het Nederlandse landschap. De knotwilg moet je blijven snoeien, want anders kunnen de takken scheuren en ben je de knotwilg kwijt.
Lees verder
Talent gezocht
17-03-2017, 14:20

De buurtcoöperatie Duurzaam Garenkokerskwartier is actief op het gebied van energie en duurzaamheid. De financiële steun van €15,- per jaar wordt geïnvesteerd in bestaande en toekomstige activiteiten en om initiatieven te realiseren die voor en door de buurt worden bedacht.

Lees verder
Landelijke Opschoondag
17-03-2017, 11:23

Elke eerste dinsdag van de maand maken we gezamenlijk de wijk zwerfafval vrij. Er zijn ook wijkbewoners die wekelijks of zelfs dagelijks hun eigen stoep of straat bijhouden. In november zijn we gestart met het in kaart brengen van deze schone stoeppen en straten. Sta jij er nog niet op maar doe je het wel? Meld je dan snel aan. Tijdens de maandelijkse actie kunnen we

Lees verder
Zonnestroom Seinwezen
16-03-2017, 14:31
De zonnestroomcentrale Seinwezen heeft ook in 2016 uitstekend gedraaid. De opbrengst over geheel 2016 is 16% hoger dan begroot, dit is voor de helft te danken aan de extra zonne-uren en voor de andere helft aan onze voorzichtige begroting.
Lees verder
 • Buurtcoöperatie

  De coöperatie is een bijzondere vereniging. En net als bij een ‘gewone’ vereniging heeft een coöperatie leden en een bestuur. Begin vorige eeuw was de coöperatie populair bij boeren en ondernemers. Zij zagen ...

  Lees verder
 • Buren voor elkaar

  Op de website informeert de buurtcoöperatie wat buren nog meer voor elkaar kunnen betekenen. De inspiratie voor de Buren voor Elkaar pagina komt van de website van de Gemeente Haarlem: Samen voor Elkaar.

  ,,In ...
  Lees verder
 • Ondernemers

  In het Garenkokerskwartier wonen en werken meer dan 300 zelfstandig ondernemers die u vast nog niet allemaal kent. Onder hen bevinden zich ongetwijfeld ook potentiële klanten, leuke samenwerkingspartners en net die ...
  Lees verder