Rust bij de kust
29-01-2019, 11:17
Eind 2018 heeft de buurtcooperatie gesproken met het samenwerkingsverband Rust Bij De Kust. Zij zijn een samenwerkingsverband van organisaties en wijkraden die de verkeers- en geluidsoverlast van het Circuit Zandvoort willen terugdringen.
Lees verder
Beleid vastgesteld mbt plaatsen laadpalen
20-01-2019, 17:18
Het gemeentelijk beleid voor het plaatsen van laadpalen is eind 2018 vastgesteld. Voor nu ligt alles, behalve de palen voor I-zoof, even stil. De gemeente is een collega aan het werven om het beleid uit te voeren en communicatie te starten. Zie voor meer informatie de volgende link: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2018-243497.html
Lees verder
ZoefZoef rijdt ook in het Garenkokerskwartier!
14-01-2019, 10:44

Zoefzoef rijdt nu ook op vrijdag!

Haarlem, 14 januari 2019 – Dankzij de vele ritaanvragen en de vele aanmeldingen van vrijwillige chauffeurs, rijdt de Zoefzoef vanaf nu ook op vrijdag in Haarlem Zuidwest. Het elektrische autootje verzorgt sinds najaar 2018 korte ritten voor alle Haarlemmers en speciaal voor mensen die minder mobiel zijn.

De Zoefzoef reed in Schalk

Lees verder
Seincafé & nieuwjaarsborrel
18-12-2018, 14:55
Op zondag 6 januari was het buurtcafe van het Garenkokerskwartier weer geopend in het Seinwezen. Het was ook meteen de nieuwjaarsborrel, dus er was Prosecco en oliebollen gesponsord door de buurtcooperatie. Het live optreden werd deze keer verzorgd door de band King for a Day. Zie voor foto's onze Facebook pagina.
Lees verder
Kerstborrel Garenkokerskade
13-12-2018, 12:09
Op zondag 16 december was weer de jaarlijkse kerstviering bij de kerstboom aan de Garenkokerskade. Er was gratis glühwein, warme chocomelk en er werden kerstliederen gezongen. Het was weer een leuke gelegenheid om even met je buren bij te praten!

Lees verder
 • Buurtcoöperatie

  De coöperatie is een bijzondere vereniging. En net als bij een "gewone" vereniging heeft een coöperatie leden en een bestuur. Begin vorige eeuw was de coöperatie populair bij boeren en ondernemers. Zij zagen toen ...

  Lees verder
 • Buren voor elkaar

  Op de website informeert de buurtcoöperatie wat buren nog meer voor elkaar kunnen betekenen. De inspiratie voor de Buren voor Elkaar pagina komt van de website van de Gemeente Haarlem: Samen voor Elkaar.

  ,,In ...
  Lees verder
 • Ondernemers

  In het Garenkokerskwartier wonen en werken meer dan 300 zelfstandig ondernemers die u vast nog niet allemaal kent. Onder hen bevinden zich ongetwijfeld ook potentiële klanten, leuke samenwerkingspartners en net die ...
  Lees verder