• Banner
Latijns Amerikaanse muziek & dans show
Datum: Zaterdag 04 november 2017
Tijd: 19:45 - 23:00
Locatie: Het Seinwezen
Na de muziek en dansshow van de groep Japone in augustus presenteert het Seinwezen deze keer op zaterdag 4 november een Latijns-Amerikaanse show met muziek van Mexico tot Argentinië.

De muziek uit de traditie van de Musica Romantica, Criolla en Folklorica zal worden vertolkt door de prachtige stemmen van 3 internationale artiesten Denise Rivera, Charo Duran en Dina Rodriguez. Denise Rivera en Charo Duran zijn beide Boliviaans-Nederlands. Dina Rodriguez is lid van de beroemde groep "La Familia Rodríguez uit Peru. Ze komt speciaal over uit Barcelona voor dit concert in het Seinwezen!

De avond wordt ook verlevendigd door Magaly en haar dansgroep "Alegría Peruana" die ons een reeks dansen laat zien die typisch zijn voor de verschillende regio's van Peru. Verder zal er een tentoonstelling zijn van schilderijen van Inez Köhler en de Peruaanse Beatriz Rivera.


De prijs voor deze zeer gevarieerde avond is €17,50 als vooraf reserveert, inclusief een drankje naar keuze (Cola of een Peruaanse frisdrank gemaakt van lila mais "chicha Morada", een biertje Heineken of Grolsch of een glas witte of rode wijn). U kunt reserveren door een email te sturen naar redactie@seinwezen.nl. De entree aan de deur bedraagt €20,00 maar vol is vol, dus reserveer als u zeker wilt zijn van een plaats! De tentoonstelling is open van 13:30-18:00 en de muziek en dansshow begint om 19:45.